Nieuwe ronde gespreksgroep 2017/2018!

Gepubliceerd op: 18/06/17

Nieuwe ronde gespreksgroep 2017/2018!

Ook in het nieuwe seizoen gaan we in een 8-tal gesprekken een thema bespreken rondom het geloof en levenshouding. Dit jaar willen we het thema Vrede gaan bespreken.

Vrede

In deze tijd van oorlogen, bedreigingen en terroristische aanslagen is het goed om stil te staan bij het begrip Vrede. Wat zegt de bijbel daar over en wat zegt Vrede ons is het eigen dagelijkse leven.

De individuele inbreng en gedachten zijn bepalend voor sfeer van de middag. Dat levert boeiende en inspirerende

(en ook gezellige) middagen op. Als gespreksleider nodig ik u van harte uit mee te komen praten.

De middagen zijn op woensdag tussen 14.00 en 15.30 in de kerk aan de Troelstralaan in Weesp. De bijeenkomsten beginnen op 13 september a.s. De eerstvolgende data zijn 11 oktober, 8 november en 6 december. In 2018 zullen we gezamenlijk nieuwe data vastleggen.

We sluiten traditiegetrouw onze gespreksronden af met twee themavieringen in Muiden en Weesp.

U kunt zich aanmelden via lea.lucker@xs4all.nl (0294-431424) of via het secretariaat info@parochievanlevendwater.nl

Het belooft weer een inspirerende serie te worden, dus meldt u gauw aan.

Met vriendelijke groet,

Lea Lucker