Locatie Muiden

Elke zondag 10.00 uur
Elke tweede vrijdag van de maand 10.00 uur

Parochiesecretariaat:

Het parochiesecretariaat is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Heeft u buiten deze openingstijden dringend een priester nodig of heeft u een uitvaart te melden, bel dan het 06-nummer dat in de boodschap op het antwoordapparaat vermeld wordt. U kunt bij de medewerkers terecht voor al uw vragen, maar in ieder geval voor een afspraak met een  pastor, aanvragen van thuiscommunie, doop- en huwelijksvieringen en het melden van uitvaarten. De Parochiecoördinator mevr. L.A.M. Griffioen is op woensdag- en vrijdagochtend aanwezig.

Van de kant van Amsterdam

Op de A1 - Amsterdam richting Amersfoort neemt u de afslag Muiden/Muiderslot. Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf onder de A1 door en volgt u de weg met de bocht mee naar rechts. Neem de eerste afslag links, passeer de klapbrug en houdt linksaan. Volg de weg met de bocht mee naar rechts en u komt op de Herengracht. U vindt de (witte) Nicolaaskerk aan uw rechterhand Voor de kerk aan de waterkant bevindt zich een betaald parkerenstrook.

Van de kant van Bussum/Hilversum

Op de A1 neemt u de afslag Muiden / Muiderslot. Vóór het (Shell) tankstation gaat u rechtsaf. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf en volgt u de weg met de bocht mee naar rechts. U neemt de eerste straat rechts en gaat de klapbrug over. Bij de T-kruising gaat u linksaf en volgt u de weg met de bocht mee naar rechts. U bevind zich nu op de Herengracht, alwaar u aan uw rechterhand de (witte) H. Nicolaaskerk aantreft. Vóór de kerk aan de waterkant is een betaald parkerenstrook