Locatie Weesp

Elke dinsdag 10.00 uur
Elke eerste en derde vrijdag van de maand 10.00 uur

Parochiesecretariaat:

Het parochiesecretariaat is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Heeft u buiten deze openingstijden dringend een priester nodig of heeft u een uitvaart te melden, bel dan het 06-nummer dat in de boodschap op het antwoordapparaat vermeld wordt. U kunt bij de medewerkers terecht voor al uw vragen, maar in ieder geval voor een afspraak met een  pastor, aanvragen van thuiscommunie, doop- en huwelijksvieringen en het melden van uitvaarten. De Parochiecoördinator mevr. L.A.M. Griffioen is op woensdag- en vrijdagochtend aanwezig.

Vanaf het NS station Weesp

De kerk ligt op een kwartier lopen door het centrum van Weesp. Op zondagochtend kunt u vanaf station Weesp bus 106 richting Nederhorst den Berg / Overmeer nemen en uitstappen bij de bushalte C.J. van Houtenlaan. Vanaf hier loopt u de Aetsveldselaan in en na 100 meter bij de eerste kruising gaat u linksaf de Mr. P.J. Troelstralaan in, u ziet de kerk aan uw linkerhand. Doordeweeks doen bus 122 richting Vreeland en stadsbus 49 richting station Bijlmer Arena ook de bushalte C.J. van Houtenlaan aan.

Vanaf de A1

U nadert Weesp rijdend op de Korte Muiderweg. Op de eerste rotonde na de plaatsaanduiding gaat u linksaf. U rijdt onder het spoor door en komt na een scherpe bocht naar rechts op de Herensingel. U blijft deze geasfalteerde doorgaande weg volgen tot u een kruising tegenkomt met stoplichten (inmiddels zit u op de Plataanlaan). Hier gaat u linksaf de Casparuslaan op. Deze straat volgt u en zal overgaan in de Pr. Irenelaan. U neemt de derde links en gaat de C.J. van Houtenlaan in. Op de van Houtenlaan neemt u de eerste rechts waardoor u de Hugo de Grootlaan in rijdt. U treft vrijwel direct een parkeerterrein aan uw rechterhand aan. Vanaf dit parkeerterrein kunt lopend doorsteken naar de kerk.

Vanaf de A9

U nadert Weesp rijdend op de N236 (Gooilandseweg). Sla bij de tweede stoplichten na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal linksaf de C.J. van Houtenlaan op. Neem de eerste afslag rechts, de Aetsveldselaan in. Na 100 meter, bij de eerste kruising, gaat u linksaf de Mr. P.J. Troelstralaan in en ziet u de kerk aan uw linkerhand. Om te parkeren kunt u het beste op de tweede kruising linksaf slaan. U rijdt dan de Hugo de Grootlaan in en treft vrijwel direct een parkeerterrein aan uw linkerhand aan. Vanaf dit parkeerterrein kunt u lopend doorsteken naar de kerk.