Regiobedevaart naar Kevelaer op woensdag 30 oktober 2019

Voorbeeld van afbeelding

Regiobedevaart naar Kevelaer op woensdag 30 oktober 2019

Met de hele regio een dag op bedevaart naar Kevelaer in Duitsland. Gaat u mee?

Het belooft een mooie dag te worden en dat begint natuurlijk al bij het instappen in de bus. In de bus is er koffie en thee, natuurlijk met koek, en na aankomst in Kevelaer vieren we om 11:00 uur de Eucharistie in de Beichtkapelle. Na de lunch (van 12:30 uur tot 13:30 uur) is er de mogelijkheid tot een museumbezoek (opgeven bij aanmelden), het samen bidden van een rozenhoedje of het getijdengebed, of zelf Kevelaer verkennen. Om 17:00 uur vertrekt de bus weer richting onze regio. De kosten voor deze dagen bedragen €45,- (incl. busvervoer, koffie en thee in de bus, lunch en een broodpakketje op de terugweg).

------------

Het opstapschema ziet er voor ’s morgens als volgt uit.

· H. Laurentius en Maria Magdalenakerk (Weesp) – 07:15 uur;

· H. Antonius van Paduakerk (Kortenhoef) – 07:35 uur;

· Emmauskerk (Hilversum) – 07:50 uur;

· St. Vituskerk (Hilversum) – 08:05 uur.

U kunt zich aanmelden bij: Hannie Kuijpers (Parochie Levend Water): c.kuypers9@upcmail.nl Corrie Versteeg (KAN parochies): corrie.versteeg@ziggo.nl Anja Cavalini (Parochies in Hilversum): anja@vitus.nl

U kunt zich ook telefonisch aanmelden. U vindt de telefoonnummers in uw parochieblad.

Graag vooraf betalen door overmaking op rekeningnr. NL 90 INGB 0001741781 t.n.v. C. Versteeg-Walstra te Kortenhoef of via een enveloppe met uw naam, opstapplaats en telefoonnummer.

Ook dit jaar hebben we de dubbeldekker gereserveerd. We rekenen op een volle bus.